مشاوره حقوقی رایگان - بخشنامه تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران از پیمانی به رسمی

باسلام و احترام پدر بنده دقیقا 27ماه حضور در جبهه داشتن.آیا این بخشنامه جدید شامل حال بانک های خصوصی نیز میشود چون تمامی بانک های نیمه دولتی و دولتی نیرو های شرکتی خودشون رو از پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت کردن من الان نزدیکه 8سال سابقه کار در (بانک سامان) بعنوان نیروی خدماتی رو دارم.هیچ کسی جواب درست و حسابی نمیده در این مورد خواهشا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق ماده 2 قانون جامع خدمات ایثارگری اشخاصی هم که روابط کار ایشان بر اساس قرارداد کار و یا تامین اجتماعی هستند مشمول تبدیل وضعیت نیز خواهند بود لذا به نظر موسسات و شرکت‌های خصوصی که بر اساس قوانین کار نیروهای خود را استخدام نموده اند مشمول این طرح می باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شامل می شوید می توانید از طریق دیوان پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ببه شرکتها و موسسات خشوصی هم مکلف یه اجرای مصوبه هستند از طریق بنیاد ایثارگران پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شامل می شوید می توانید از طریق دیوان پیگیری نمایید