مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

ببخشید ضم امین با قیمومیت چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدهید

پاسخ ها :

ضم امین قیومیت

سوالات مرتبط

ضم امین
سلام با ضم امین می توان ازجانب محجور بزه دیده شکواییه سوء استفاده از ضعف نفس وحوایج شخصی محجور تنظیم و دفاع نمود؟...
ضم امین یا حکم رشد
من یک پسر11ساله دارم که میخوام براش حکم رشد بگیرم پسرم مال و اموالی به نامش نیست و ارثی هم بهش نمیرسه خودم میخوام سند به نامش بزنم به دلایلی و حساب باز کنم در بانک و وجهی رو واریز کنم براش!میترسم پدرش...
ضم امین و اطاله تشکیل پرونده توسط دادستان
سلام و عرض ادب یکسال پیش از دادستان تقاضای ضم امین نمودم. دادستان و رییس دادگاه دوست برادرم هستند.نفوذ عمیق دارد. نظر پزشک قانونی صادر شده اما دادستان با وجودیکه ذیل پرونده دستور داده است و برونده تشک...
ضم امین
با سلام به دلیل کهولت سن و شرایط جسمی پدرم با تایید پزشکی قانونی و موافقت دادستان قرار هست که امین پدرم باشم (البته تقاضای قیومیت داشتم که امین تایید شد و ادامه مراحل باقی ست) آیا با امین شدن من، پدر...
ضم امین
با سلام به دلیل کهولت سن و شرایط جسمی پدرم با تایید پزشکی قانونی و موافقت دادستان قرار هست که امین پدرم باشم (البته تقاضای قیومیت داشتم که امین تایید شد و ادامه مراحل باقی ست) آیا با امین شدن من پدرم...