مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت یا ایثارگری بابت معلول حین خدمت

سلام و عرض ادب
من در بهمن 94 به عنوان سرباز وظیفه در سپاه مشغول به فعالیت بودم. کانالی بابت فیبر نوری باید در پادگان حفر میشد که من در حین کار ، زیر پام خالی شد وبه داخل کانال سقوط کردم و دچار شکستگی مهره کمر و آسیب در گردن شدم. به مدت ده روز در بیمارستان بستری بودم و چند روز اول تمام عصب های من از کار افتاده بود. بعد از ده روز بستری به من مرخصی استعلاجی دادند و بعد از سه هفته من مجدد به دکتر بیمارستان سپاه مراجعه کردم و بعد از mri مجدد برای یک ماه دیگه هم مرخصی داد و این روند همینطور برای سه ماه ادامه داشت تا خدمت من تمام شد و پادگان به من کارت پایان خدمت داد نه معافیت. در حالی که من اصلا بعد ار حادثه نتونستم به پادگان برم و اون زمان خوشحال بودم که معافیت نخورده در کارت پایان خدمت من.
در ضمن من همون زمان به پزشکی قانونی مراجعه نکردم و فقط گزارش بیمارستان و عکس و mri های اون زمان همراه با گزارش حادثه پادگان دارم.
با توجه به شدت آسیب همون زمان برای دریافت غرامت و ایثارگری اقدام کردم که در کمیسیون ماده 134 معلول حین خدمت خورد ولی درصدی مشخص نکردند و گفتند خسارت میدیم وچند ماه بعد مبلغ ناچیزی در حد 500 تومن اگر اشتباه نکنم واریز کردند. و این ماجرا تمام شد.
در حال حاضر و طی این سالها من از ناحیه کمر خیلی اذیت شدم در حدی که بیشتر از چند کیلو نمیتونم بار بردارم و از اون زمان به بعد حتما باید از سرویس فرنگی استفاده کنم و یه سری اینطور محددیت هایی دارم.
سوال من از اساتید اینه که :
1. آیا من میتونم برای ایثارگری اقدام کنم و از مزایای ایثارگری استفاده کنم ؟ اگر بله از چه طریق
2. آیا به معلول حین خدمت مستمری ماهانه و بازنشستگی تعلق میگیرد ؟ اینو برچه اساسی میسنجند ؟
3. اگر ایثارگری نمیشه ، میتونم دیه بگیرم ؟ و بر حسب امروز محاسبه میشه ؟
4. اینکه در کارتم معافیت ذکر نشده برای من محدودیتی جهت غرامت و ایثارگری ایجاد میکند ؟
5. من از همون سال 94 پیگیر این موضوع نشدم و این گذشت زمان ایرادی ندارد ؟

در پایان ممنون از پاسخ شما اساتید ، میخواستم بدونم امیدی به گرفتن جانبازی هست ؟ شکستگی مهره کمر واقعا اذیت کننده است و برای من خیلی محدودیت ها ایجاد کرده.

سپاس ازشما
سلامت و پایدار باشید

پاسخ ها :

غرامت آسیب دیدگی حین خدمت سربازی معلول خدمتی سربازی آسیب دیدگی حین خدمت سربازی ایثارگری سربازی