مشاوره حقوقی رایگان - اکانت بازی

سلام حال شما خوبه؟
من یک اکانت کالاف دیوتی موبایل رو با یکی طاق زدم حالا مادر پدر او ادعا میکنند من پولی از آنها بالا کشیدم و اینکه فک میکنند من دزدیدم
اولین سوالم میتوانم شکایت کنم از آنها به جرم تهمت و ترساندن
2 این بازی سرور ایرانی ندارد
و اینکه اینها دارند تهمت میزنند میتوانم شکایت کنم؟
و شکایت آنها به جایی میرسد چون اصلا هیچی وجود نداره که من پول صحبت کردم و پول و اینجور حرفا احتمالا پلیس فتا پیام هایم را بازگردانی میکند و میبیند من حرفی از پول نزدم
و اینکه شکایت من به جایی میرسه چون تهمت فحش و ترساندن و شکایت آنها چه؟

پاسخ ها :

اتهام سرقت اکانت بازی جرایم اینترنتی پلیس فتا