مشاوره حقوقی رایگان - زندگی مجدد بعد از محکوم شدن زوج به تمکین و نفقه

با عرض سلام‌ و خسته نباشید خدمت اساتید محترم. بنده با خانوم خود در دوران نامزدی دچار اختلاف شدیم و متاسفانه کار به دادگاه‌ و شکایت کشید من‌ در عدم‌ تمکین محکوم به پرداخت نفقه شدم و الان به پرداخت 6میلیون‌ نفقه محکوم‌ شدم اگه بخوام زوجه را دعوت به زندگی‌ مشترک کنم آیا باز هم باید همان مقدار نفقه را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

نفقه زوجه که در اثر حکم قطعیت یافته اثبات شده بایستی پرداخت شود مگر اینکه همسرتان از دریافتش انصراف خود را اعلام کند

یک وکیل

بله شما موظف به پرداخت نفقه تعیین شده از سوی دادگاه هستید مگر رضایت همسرتان را در عدم پرداخت بگیرید و بهتر است رضایت کتبا اخذ گردد که در آینده منجر به شکایت ترک انفاق نشود که در این صورت مجازات شما حبس خواهد بود