مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ارز دیجیتال

با سلام بنده ارز دیجیتال شبا تو کیف پولم داشتم گوشیم رو به یک کامپیوتری دادم که اطلاعاتم رو پاک کنه چون گوشی جدید گرفته بودم بعد از آن وقتی تراست ولت رو روی گوشی جدیدم نصب کردم دیدم موجودی ندارم پیگیری که کردم روز و ساعتی که از حسابم برداشته شده بود مشخص شد الان از طریق پلیس فتا می تونم پیگیری کنم و از طرف شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله میتوانید شکایت کنید ولی می بایست مستندات بابت ادعای خود ارائه دهید