مشاوره حقوقی رایگان - سند ثبتی

سلام و خسته نباشید
بنده در سال 1359یه زمین خریدم و در سال 1379 ثبت کرده ام زمین فوق در سال 91 یکی از مالکین زمین مجاور بعلت تعرض شکایت کرده و درخواست ابطال سند کرده و حکم رد آن در شعبه و تجدید نظر رد شده در حالی مالک یکی دیگه است و پلاک ثبتی هم یکی نیست الان هم اومده همون شکایت ابطال سند را کرده چه راه حل قانونی داره در حالی که در اولین جلسه دادرسی به قاضی گفتم ولی اون گفته که بقیه وارث های زمین مجاور حق شکایت دارند.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام بنده متوجه سوال شما نشدم اگر قبلا رسیدگی شده که مشمول اعتبار امر مختوم است و امکان رسیدگی مجدد وجود ندارد در غیر اینصورت سوال تکمیلی ارسال بفرمایید

یک وکیل

مشاوره حضوری توصیه می گردد