مشاوره حقوقی رایگان - درمورد ارجاع پرونده به دادیاری شعبه3

اقای ا.ن.پرونده شمابه شماره ... و شماره بایگانی ........ به شعبه 3دادیاری ایلام ارجاع شد درصورت نیازبه حضور ابلاغ خواهدشد
این اگه میشه معنی دقیقش رو بهم بگین ممنون میشم بعدمن حدود چندماه پیش بخاطر سرقت ماشینم شکایت کردم فقط میشه همون باشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احتمالاً همان شکایت سرقت می باشد که به شعبه 3 دادیاری ارجاع گردیده است شما می توانید حضوری پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

همان شکایت قبلی اسا اما حضوری پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

احتمالاً همان شکایت سرقت می باشد که به شعبه 3 دادیاری ارجاع گردیده است