مشاوره حقوقی رایگان - سختی و زیان آور

باسلام . بنده چهارده سال در تهران کارگر چاپخانه بودم‌‌. سه سال به عنوان کارگر ساده و یازده سال به عنوان ماشینچی یا اپراتور چاپ بودم که همکارانم با سختی کار در آن مکان‌‌ بازنشسته شده اند . و حالا شش سال در یک چاپخانه در کرج مشغول هستم به همان دستگاه چاپ و همان عنوان شغلی که کارفرما می فرماید کارگاه من سختی و زیان آور ندارد . تکلیف من چیست. چکار کنم که در این شش سال سختی کار خودم را ثابت کنم . ممنون میشم راهنمایی کنید . متشکرم از لطف شما .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت احراز سختی کار می توانید از طریق اداره کار درخواست تشکیل کمیته تشخیص کارهای سخت و زیان آور را مطرح نمایید تا کمیته مذکور موضوع را پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق اداره کار درخواست تشکیل کمیته تشخیص کارهای سخت و زیان آور را مطرح نمایید تا کمیته مذکور موضوع را پیگیری نماید و راههای دیگری مثل دیوان وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید