مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و مزاحمت موجر

سلام . بنده الان 15 روز هست که یک واحد مسکونی اجاره کردم.ساختمان 3 طبقه هستش و هر طبقه یک واحد.
صاحبخانه هم جای دیگه ای زندگی میکنه اما مشکل اینجاست که هر روز به بهانه های مختلفی مثل کولر یا ایزوگام یا هر چیزی مسخره میاد اینجا. خودش کلید داره.من میدونم این کارش اصلا قانونی نیست.
پشت بام هم قفل کرده و به کسی کلید نداده.از طرفی هم خودش جلوی در پشتبام کلی وسایل ضایعاتی ریخته و اینجارو اشغال کرده.بنده رد دادم چیکار کنم دیگه اینو اینجا نبینم.
اصلا به چه حقی کلید ملکی که اجاره داد و توش زندگی نمیکنه رو باید داشته باشه.و اصلا زبون نمیفهمه. لطفا سریعترین و راحتترین کارو برای نیومدن صابخونه به من نشون بدید تا کاره اشتباهی نکردم.ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مزاحم میشود میتوانید تحت این عنوان شکایت کنید