مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام. من با یه دختر دوست شدم الان 6 ماه میگذره میخواستم برم خواستگاریش ولی متاسفانه خانوادش بدون هماهنگی خودش به اجبار گفتن باید با پسر عمت خواستگاری کنی الانم صیغه محرمیت خوندن دختره اونو نمیخواد
الان با من بیاد فرار کنیم یا پرده بکارت پاره کنم جرم‌ من چی میشه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اذن به ازدواج از طریق دادگاه اخذ شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید اذن به ازدواج از طریق دادگاه اخذ شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

رابطه نا مشروع چون صیغه محرمیت خوانده شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم وجود رابطه زوجیت عمل شما می تواند از مصادیق زنا یا رابطه نامشروع تلقی می گردد