مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

سلام به کارشناسان محتدم
بنده یه آپارتمان سال 90 پیش خرید کردم. سازنده بعد از 4 سال بالاخره تحویل داده. منتهی مراتب تا الان سند نزده. بنده هم عدم حضور گرفتم.هر موقع بهش میگم کی سند من رو تحویل میدی.در جواب میگه پل ندارم.با مالکین اصلی هم مشکل پیدا کرده.2 نفرشان هم سند بنام سازنده نزدن.مجتمع ما حدودا 20 واحد هست.چکار باید بکنم.دادگاه بنظر شما به من سند میده اگه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید علیه مالکین رسمی آن ملک و فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. همچنین در دادخواست مقدمات تنظیم سند از جمله پایان‌کار- تصفیه عوارض شهرداری - دارایی - تفکیک و غیره را هم در دادخواست بیاورید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید