مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خیابانی

با سلام چند وقت پیش اقایی که همسایه هم هست شماره تلفن خود راجلوی پای من می انداخت وچند بار این کار راتکرار کرده من چگونه می توانم‌این مزاحمت او را اثبات کنم و هیچ شاهدی هم ندارم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

انداختن شماره تلفن صرفا جرم نیست اگر مزاحمت تلفنی به وقوع پیوست ، میتوانید با همین عنوان شکایت کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد ندارید بهتر است پیگیری نکنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

انداختن شماره تلفن صرفا جرم نیست اگر مزاحمت تلفنی به وقوع پیوست ، میتوانید با همین عنوان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شاهد ندارید بهتر است پیگیری نکنید.