مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت

باسلام و ادب
مالک رسمی قطعه زمینی هستم که بدلیل اشتباه ثبتی بخشی از زمین من در سند مالکیت اداره راه و شهرسازی قرار گرفته و سپس توسط اداره مذکور بخشی از همین زمین به دادگستری شهرستان برای ساخت ساختمان جدید
دادگستری آن شهرستان واگذار گردیده است
قصد دارم دادخواست اصلاح سند علیه اداره راه و شهرسازی و دادگستری شهرستان بدهم
با توجه به اینکه یکی از خواندگان دعوی دادگستری شهرستان هست
مرجع رسیدگی به این دعوی چه مرجع قضایی است؟
آیا تنها شعبه دادگاه عمومی حقوقی همان شهرستان به ریاست رئیس دادگستری همان شهرستان صالح به رسیدگی به این دعوی می باشد ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به طرفیت دادگستری شهرستان و همچنین دادگستری کل استان اقامه دعوا نمایید