مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع دون زنا

زوج 22 ساله به تومور مغزی مبتلا میشود و در حال درمان متوجه می شود که زوجه 19ساله خود از طریق اینستاگرام با مرد دیگری در ارتباط است و پس از خواندن پیامها متوجه می شود که مدت زیادی هست همسرش خیانت میکند و با مرد دیگری بیرون میرود و حتی دوچرخه سواری و قرارهای متعددی گذاشته اند.
زوج پس از با خبر شدن با زوجه صحبت میکند که زوجه میگوید تو مریض هستی و من ازاد هستم که هرکار دوست دارم انجام دهم و سپس اکانت اینستاگرام خود را پاک می کند و مهریه و نفقه خود را مطالبه میکند و زوج نیز عدم تمکین ایشان را از دادگاه میگیرد.
زوج تمام اسکرینشاتهای پیامهای زوجه در اینستاگرام را دارد و حتی فیلمی دارد که از پیامهای گوشی گرفته شده و پیامهای صوتی که زوجه برای مرد غریبه فرستاده نیز موجود می باشد (صدای زوجه واضح است) و حتی عکسهایی که مرد غریبه از خودش برای زوجه فرستاده نیز در متن پیامها موجود می باشد زوج به دلیل نبودن سرورهای اینستاگرام تا کنون شکایت نکرده آیا اکنون بعد از گذشت 1سال از این قضیه شکایت کند نتیجه ای در بر دارد؟؟
ایا اسکرین شات و پیام صوتی زوجه و عکسهایی که مرد غریبه از خودش فرستاده می تواند باعث محکومیت زوجه شود؟
اگر دادگاه شواهد را کافی نداند و ثابت نشود برای زوج چه حکمی بریده می شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج اگر عکس زوجه با مرد غریبه را داشته باشد می تواند شکایت کند

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

اگر بیش از یکسال از اطلاع شما از موضوع گذشته باشد شامل مرور زمان شده و قابل پیگیری نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید