مشاوره حقوقی رایگان - مال صغیر

سلام و درود
رای پرونده ماه گذشته صادر شد که نیروی انتظامی مسئول پرداخت دیه است و حدود بیست روز پیش به اجرای احکام برای اجرای حکم جاری فرستاده شد اکنون طی امروز وفردا حکم اجرا میشود واز وراث میخواهند که شماره حساب معرفی کنندمتوفی یک دختر صغیر دارد که توسط ولی قهری به عنوان امین به دادگاه معرفی شده اکنون با توجه به اینکه صغیر و مادرش به خاطر شرایط زندگی وکسب معاش و ارامش در شهر دیگری دوراز ولی قهری زندگی میکنند و دسترسی مداوم به دادگاه و اینها ندارند آیا بعداز اجرای حکم مبنی بر واریز پول به حساب وراث آیا پول به حساب جد پدری میرود با توجه به اینکه ایشان از روز تولد تا کنون نوه خودش را اصلا ندیده حتی پسرش که پدر صغیر است که دوساله بود از همسرش جدا شده و مادر صغیر هیچ اعتمادی به ولی ندارد چه بساولی با دریافت پول از ایران برود لذا چه راهی وجود دارد واز الان چه کاری انجام بدهیم که این شماره حسابی که صغیر دارد را معرفی کنیم که پول به این حساب وارد شده و برایش ملکی بخریم وآیا دادگاه اجازه میدهد ملک را از محل زندگی کودک خریداری کنیم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرولی صلاحیت نداشته باشد،میتواندپول به حساب صغیرواریزشود