مشاوره حقوقی رایگان - خانم مهریه میخواهد

سلام پس از سالها زندگی کارمان به متارکه کشیده و خانمم قصد دارد تموم وسایل زندگی را ببرد درضمن من موقع بازنشستگی مبلغ 100 میلیون وام مسکن 70 میلیون گرفتم که همه دست ایشان و به حساب ایشان از حساب من انتقال داده شده است و ایشان تقاضای مهریه کرده آیا مهریه به ایشان تعلق میگیرد پولهایم چه میشوند حق سی سال کارکرد من بوده است و من حق زندگی ندارم ممنون از شما که راهنمایی میکنید. سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و همسرتون می‌تواند بابت مهریه توقیف کند

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

مهریه به خانم تعلق میگیرد ولی پولی که شما به حساب ایشان واریز نموده اید متعلق به شما میباشد و میتوانید از مهریه کسر کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه در هر حالتی به زوجه تعلق خواهد گرفت
و شما بابت مبلغ وام هم باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهریه زوجه در هر صورت تعلق خواهد گرفت

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست مطالبه وجه دهید ولی مهریه در هرصورت به زوجه تعلق میگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت زوجه میتواند مهریه خود را مطالبه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با درود مهریه در هر حالتی به زوجه تعلق خواهد گرفت و شما بابت مبلغ وام هم باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله مهریه خود را مطالبه و اموال شما توقیف میشود شما مدیون مهریه خانم هستید یعنی بدهکار خانم