مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

اینجانب بیش از 5سال در یک شرکت مشغول بکار بکار بوده ام و از تاریخ 1آبان 1400 اخراج شده ام .اما از تاریخ 4 آبان 1400 اقدام به پرداخت بیمه زنان خانه دار نموده ام .و امروز 22 آبان اقدام به تشکیل پرونده جهت دریافت بیمه بیکاری نموده ام.آیا بیمه زنان خانه دار مشکلی جهت دریافت بیمه بیکاری از شرکتی که اخراج شده ام ایجاد میکنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر بیمه بیکاری بگیرید دیگر لازم نیست بیمه زنان خانه دار پرداخت کنید و در حین بیمه بیکاری بیمه شما رد میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر بعد از
اخراج از کار ، شخص بلافاصله بیمه را دوباره پرداخت نمایید بیمه بیکاری به ایشان تعلق نخواهد گرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله اگر بعد از اخراج از کار ، شخص بلافاصله بیمه را دوباره پرداخت نمایید بیمه بیکاری به ایشان تعلق نخواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بیمه بیکاری اگر بیمه پرداخت میکنید تعلق نمیگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر بیمه پرداخت می کنید تعلق نمیگیرد