مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. همسرم یک ماهه که من و فرزندانم رو از خانه بیرون کرده و بلافاصله قفل منزل را عوض کرده. با توجه به اینکه جهیزیه و تمام لوازم شخصی و خصوصی من و فرزندانم داخل خانه هست و همسرم اجازه ورود به من نمیدهد، آیا میتونم هنگامی که حکم استرداد جهیزیه آمد ، همان روزی که دارم جهیزیمو میبرم وسایل شخصیمون هم بردارم.
آیا همسرم میتونه مانع بردن لوازم شخصی من و فرزندانم بشه؟
در ضمن حضانت فرزندانم با من هست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم قطعی ، درخواست اجرای حکم را نمایید و زوج نمیتواند مانع بردن جهیزیه بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید