مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از پلاک خودرو

چند ماهی هست که خودرو من بدون اینکه ترددی در بزرگراهای کشور داشته باشه برای بنده پیامک تردد عوارضی میاید در تاریخیکم مهر ماه بدلیل اطلاع نداشتن از اینکه کجا باید برم برا حل مشکل عوارضهای مورد نظر را به مبلغ248000 تومان پرداخت کردم ولی کماکان پیامک تردد می امد که با تماس با1531حذف تردد های بعدی انجام شد ولی جریمه های عدم پرداخت به موقع بعد از دوماه داره از پلیس راهور برام ارسال میشه بنده به اجراییات راهنمایی رانندگی رفتم گفتن عوارضی ها با اداره راه است اداره راه رفتم گفتن با انیرو است به انی رو زنگ زدم چون دفتری در اصفهان ندارند گفتن دادگستری برو حال سر درگم ودچار مشکلی راه حلش را نمیدونم از یک طرف مبلغی را پرداخت کردم که مال من نبوده واز طرفی جریمه هایی برام ارسال میشه که مال من نیست واز همه مهمتر این کار ادامه داره از شما راهنمایی میخام بهم بگید چه کنم . سپاسگذارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی از طریق پلیس 10 مراجعه موضوع پیگیری و در نهایت شورای حل اختلاف راهنمایی و رانندگی نسبت به صفر نمودن جرایم خود اقدام نمایید