مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه بعد از فوت

با سلام ما چند خواهر وبرادر هستیم، میخواهیم خانه موروثی پدریمان را با صلح نامه به مادرمان واگذار کنیم، اما اگر بعد از صلح نامه یکی از ورثه فوت نماید آیا همسر و فرزندان مرحوم میتوانند ادعای ابطال صلح نامه را نمایند و خانه را از مادرمان بگیرند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صلح امکان ابطال و فسخ وجود ندارد مگر اینکه شرط فسخ وجود داشته باشد.

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام خیر مگر‌اینکه شرایط تنظیم صلح رعایت نشده باشه یا شرط فسخی پیش بینی شده باشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیراگر صحیح منعقد شده باشد نمی توانند اقدامی انجام دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خیراگر صحیح منعقد شده باشد نمی توانند اقدامی انجام دهند