مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضرب و جرح با چاقو

باسلام .2ماه پیش سر پارک خودرو یکی از همسایه ها درگیری داشتیم و من رو با ضربه چاقو به گردن راهی بیمارستان کرد و 2روز آی سی یو بستری بودم و عمل جراحی روی گردن انجام دادن و حدود 8تا بخیه خوردم .خواستم بدونم حکم قضایی ای کار چیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با طرح شکایت موضوع به پزشکی قانونی ارجاع و معاینات صورت و دیه تعیین خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع به پزشک قانونی ارجاع و معاینات صورت میگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

موضوع به پزشکی قانونی ارجاع و معاینات صورت و دیه تعیین خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع به پزشک قانونی ارجاع و معاینات صورت میگیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع به پزشکی قانونی ارجاع و معاینه صورت می‌گیرد و مجازات آن حبس و دیه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود موضوع به پزشک قانونی ارجاع و معاینات صورت میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجازات حبس و دیه می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع به پزشکی قانونی ارجاع و معاینات صورت و دیه تعیین خواهد شد