مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازمان سنجش

سلام یک ماه پیش نامه ای از سوی سازمان سنجش دریافت کردم به این مضمون که به دلیل شبهه در نتیجه کنکور باید در 3 درس آزمون مجدد بدهم و حالا چند سوال داشتم
1 . اگر در آزمون مجدد شرکت نکنم چه نتیجه ای دارد
2. اگر آزمون بدهم و حد نصاب را بدست نیاورم مجددا حق شکایت دارم یا نه
3. طبق گفته هیات بدوی آزمون مجدد در نیمه دوم اسفند هم برگزار میشود وچون فرصت تا 12 آذر خیلی کم است آیا آزمون اسفند مشابه کنکور امسال است یا فرق دارد
4.آیا به دلیل معدل کم دیپلم و نمرات ضعیف فقط سال آخر سنجش میتواند به نتیجه کنکور من شبهه وارد کند با توجه به اینکه نمرات سالهای 10 و 11 خیلی خوب بوده و فقط سال 12 ضعیف بوده ام و نمرات دوران متوسطه اول نیز عالی بوده اند
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر میرسد بهترین راه شرکت در ازمون است