مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی تعهد محضری عدم ممانعت از زندگی

سلام . مدتی پیش همسرم مهریه رو اجرا گذاشت و من آپارتمانم رو بابت مهریه به همسرم واگذار کردم و در همان زمان در محضر از ایشون تعهد گرفتم تا زمان زندگی مشترک حق زندگی در این آپارتمان رو داشته باشم و ایشون در تعهد قید کردن حق ممانعت از زندگی همسرم در این منزل را از خود سلب و ساقط مینمایم . بعد از دوسال ایشون هیچگونه تمکینی نداشته و دنبال بیرون کردن من هست و ابتدا قفل به درب زد که شکایت کردم و از طریق دادگاه متعهد شد که قفل رو برداره و مانع ورود من نشه . الان دنبال ابطال این تعهد محضری هست . آیا میتونه این تعهد رو ابطال کنه . ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به مفاد تعهد و تصمیم دادگاه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه تعهد به صورت طرفینی و با توافق زوجین تنظیم گردیده است و بر خلاف قانون و نظم عمومی نمی باشد بعید است که قابل ابطال گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر شرط خاصی در تعهد نامه
ذکر شده باشد
باید تعهد نامه بررسی گردد