مشاوره حقوقی رایگان - سامانه تصمیم جهت انجام مشاوره

سلام همسر بنده درخواست طلاق نموده از طرف زوجه ضمنا در سامانه تصمیم برای مشاوره مشاوره ها حضور پیدا نخواهم کرد تکلیف من چه میشود ضمنا به هیچ عنوان نمیخاهم همسرم رو طلاق بدهم و همسرم حق طلاق هم ندارد و هیچ دلیلی هم برای جدایی ندارد بعد از مشاوره و صدور عدم سازش به دادگاه خانواده تکلیف چه میشود.( برای دادگاه حاضر میشوم ولی برای مشاوره نمیخوام برم)

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اختیار طلاق با زوج است پرونده شما نیاز به بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر زوجه مهریه را ببخشد امکان طلاق وجود دارد بهتر است مشاوره ها و دادگاه را حاصر شوید و بیان کنید قصد طلاق دادن زوجه را ندارید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به انکه طلاق حق زوج است اگر همسرتان دلیل قابل قبولی برای جدایی نداشته باشد و شما نیز قصد طلاق ایشان را نداشته باشید با فراهم نمودن منزل و وسایل لازم الزام ب تمکین ایشان را بخواهید. تا زمانی ک دلیل موجه نباشد و شما نخواهید طلاقی انجام نخواهد شد. در مشاوره ها میتوانید شرت نکنید. ولی توصیه اینجانب این است ک شرکت کنید و ببینید دلیل ارایه شده و خواست همسرتان چیست.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر زوجه مهریه را ببخشد امکان طلاق وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه دلیلی ارائه ندهد امکان طلاق وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زوجه دلیلی ارائه ندهد امکان طلاق وجود ندارد