مشاوره حقوقی رایگان - بررسی دادگاه در خصوص اظهارات کذب

با سلام
1 سال پیش در خصوص تصادفی که داشتند و فرار ضارب به دادگاه شکایت کردند. دادسرا رای به گرفتن دیه از بیمه مرکزی داد و بیمه به دلیل ناقص بودن مدارک دیه را پرداخت نکرد .
بعد از گذشت 1 سال از دادگاه تماس گرفتند و وقت تعیین کردند .
نکته اینجاست که این شخص در اظهارات خود نوع خودرو رو کذب اعلام کردند .
سوال اینجاست که ایا دادگاه با دوربین های راهور چک میکنند ؟ و این تماس از سوی دادگاه برای چیست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به دادگاه مراجعه و علت تماس را جویا شوید. برای پاسخ به سوال شما پرونده و محتویات آن باید بررسی گردد

پرسشگر :

سوال اینجاست دادگاه تحقیقات محلی از وقوع محل حادثه انجام میدن ؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز موضوع شما کمی نا مفهوم است و باید بررسی بیشتری با توسل به مدارک و محتویات پرونده اعمال گردد