مشاوره حقوقی رایگان - درمورد شکایت و استناد شهود

باسلام به وکلای محترم.درمورد سوالی که داشتم وکلای محترم پاسخی دادید مبنی بر اینکه ماهم میتوانیم به استناد شهود شکایت کنیم و شکایت هم کردیم و از راهنمایی شما سپاس ..اما توی دوره ای زندگی میکنیم واقعا خود شما وکیل هستید بخدا پیدا کردن شاهدی که خودی نباشه تا دادگاه بتونه شهادتش رو قبول کنه سخته چون واقعا مردم هم 1.خیلی درگیر هستن و وقت اومدن به دادگاه و مراجع قضایی و ندارنو2. خیلیا هم از اومدن به دادگاه واهمه دارن ..شکایت ما مبنی بر فحاشی و تهمت و ازین قبیل شکواییه هست خواهشا وکلا راهنمایی کنن که اگر کسی برای شهادت نیومد درآخر ما چه میتونیم بکنیم .. البته خیلیا هستن توی شکایت دادگاه حتی جرایم سنگین پول میدن و شهود دروغین میبرن دادگاه ،د رصورت عدم پیدا کردن شاهد آیا درسته ماهم ازین کارها کنیم و درآخر داماد میتواند برای مادر زن شهادت بدهد یا داماد هم فامیل حساب میشه درخصوص شکایت توهین و افترا..باتشکر ما توان مالی برای گرفتن وکیل نداریم اما طرف حسابمون وضعش خوبه آشنا هم زیاد داره ، البته سابقه هم زیاد داره..ممنونم بابت راهنماییتون خیلی متشکرم یاعلی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی باتوجه به دلایل دیگر میتواند رای دهد شهادت شهود یکی از ادله هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید