مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی هفت فقره چک خام سفید امضاء در سال 93

سال 93 هفت فقره چک سفید امضاء مفقود شد که درهمان تاریخ از طریق مجاری قانونی جلوی شان گرفته شد .سال 94 یه فقره به دلیل مسدودی ونقص امضاء برگشت خورد که بنده به اطلاع دادگاه رساندم پدر سال 95هم چک دوم بخاطر نقص امضاء ومسدودی برگشت خورد که چون هردو دارنده یک نفر در کوچصفهان رو معرفی کردند من از دست هر سه نفر شکایت کردم به جرم جعل و استفاده از سند مجعول که در نهایت در سال 98 منجر به صدور رای و براعت دونفر و محکومیت نفر ساکن کوچصفهان به شلاق و حبس شد اما در کمال تعجب درسال 1400 در دادگاه تجدید نظر ایشان فروش نامه عادی داده که مهر شورا امضاء چند نفر که حاکی از دریافت چک ها از شخص مجهول الهویه و مجهول المکان درازای فروش زمین بود وایشان هم براعت گرفتند البته ایشان درسال 98 اسم اون شخص مجهول رو مطرح کرده بود اما چون نمیتوانست ثابت کند و از طرفی خودش هم سابقه دار بود قاضی اونو محکوم کرده بود.حال بنده چاره ای جز شکایت از شخص مجهول نداشتم که این کار رو کردم ولی قاضی گفت جرم در ضمره ی جراىم کم اهمیت است و چون اسم شخص مجهول در سال 98 اومد ومن شکایت نکردم مشمول مرور زمان شده واینکه جرم در سال 93 بوده و من چرادر سال 95 اقدام کردم . واین در حالیه که خودشون در احکام 98 به وضوح گفتند که شخص مطرح شده مجهول است ومن در ان زمان چگونه میتوانستم از شخص مجهول شکایت کنم و من درابتدا عرض کردم که سال 93 به دلیل مشخص نبودن شخص یا اشخاص من اعلام مفقودی کردم نه سرقت و با خرج شدن اولین چک من در سال 94 کیفیت موضوع رابه اطلاع دادگاه رساندم و اعلام شکایت از دارنده کردم ..گویا دادگاه محترم عزم جدی در مختومه کردن پرونده دارند و داشتند .چرا دادگاه پاسخگو نیست که با وجود این همه امضاء در فروش نامه باز هویت شخص مجهول است. یا چرا با اطلاع فرد از سرقتی بودن چک در سال 94 وی چک دوم رو در سال 95 در بازار خرج کرد و جلوی اونو نگرفت. چرا وقتی وی مدعی حضور دربانک پس از انجام معامله و گرفتن استعلام شد دادگاه ازش نپرسید که وقتی مشخص شد چک برای کارمند بانکه آیا از خودت نپرسیدی که چرادست خط ها با هم فرق دارند ویا چرا چکها مسدوده ویا چرا امضای چکها مطابقت ندارند.. لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال طولانی بهتر است از پنل مشاوره تلفنی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید