مشاوره حقوقی رایگان - دخترم 30 سالشه میخواهد ما را ترک کند

آیا دختر 30 ساله من می‌تواند پدر و مادرش را ترک کند یعنی قانون این اجاز را میدهد لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به رشیده بودن ایشان میتوانند در امور مالی وغیر مالی مستقل عمل نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از نظر قانون رشید محسوب می شوید ومی توانید مستقل عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانون رشید محسوب می شوید و می توانید مستقل عمل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر قانون رشید محسوب می شوید و می توانید مستقل عمل کنید.