مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند ملک

حدود سال 63پدرم یک ملک رو خرید و قرارداد معمولی نوشتن و سند رو به پدرم تحویل دادو قرارشد هرینه ی خلافی ملک رو پدرم بدهد ولی فروشنده فوت کرد و قبلش هم همسرش فوت کرده بود. و در پرونده ی شهرداری هم عنوان شده که خودش مرحوم شده. فرزند هم کلا نداشتن. پدرمنم فوت کرد. حالا ما یک قولنامه معمولی داریم با یک سند قدیمی. چطوری باید سند جدید به ناممون بگیریم؟؟ دوم اینکه چقدر هرینه داره چون خلافی خونه رو من پارسال صفر کردم. سوم اینکه کسی هست بهش وکالت بدم برای این موضوع؟ ملک در تهران اسلامشهر میباشد. ممنون میشم کامل جواب بدهید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید درخواست انحصار وراثت برای مالک فوت شده بدهید تا اگر ورثه ای هست بر علیه انها اقدام به الزام سند کنید