مشاوره حقوقی رایگان - خلوت با نامحرم

سلام وقت بخیر
بنده چند شب پیش با آقایی که خواستگار بنده هستند (با خانوادشون خواستگاری اومدن و خانواده‌ها از رفت و آمد ما اطلاع دارن) داخل ماشین بودیم و رابطمون در حد بغل کردن بوده.
گشت امنیت اخلاقی سراغمون اومد و مدارک شناسایی خواست و گواهینامه ایشون رو بردند.
من مدارک همراهم نداشتم و از ترسم فامیلی و رقم آخر کد ملی رو غلط گفتم
حالا گفتن تماس میگیریم باهاتون
میخواستم بدونم دقیقا چیکار دارن و آیا مجازات میشیم؟؟ ?

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام طبق ماده637 قانون مجازات، خلوت یک زن و مرد نامحرم ، مجازات شلاق تا99 ضربه را داره .شما بهم محرم نبودید گواهینامه ایشان هم بابت همین گرفتند که دسترسی بهشون داشته باشند.قطعا به دادسرا دعوت میشوید باتهام رابطه نامشروع و بهتر است در انجا اعلام کنید صیغه محرمیت خوانده بودید و محرم هم بودید .اگرچه قبح عمل را در ملاعام کم نمیکند ولی لااقل باعث جلوگیری از مجازات است