مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد گرفتن حضانت بچه

با سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید سوالی خدمتتون داشتم من صیغه یه بنده خدا بودم و ازش حامله شدم متاسفانه گذاشته رفته و خبری ازش نیست سوال من این است که چطوری میتونم برای بچه ام شناسنامه بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید به اداره ثبت احوال رفته و وبه استناد صیغه نامه وسایر مدارک تقاضا ی شناسنامه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید