مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد حق ارتفاق

سلام و تشکر از وکلای محترم
بنده دو ماه پیش ملکی را خریده ام که الان متوجه شده ام قبل از من یکبار سال 97 و یکبار هم سال 99 یکی از همسایگان بر علیه صاحب ملک قبلی من مبنی بر حق ارتفاق عبور و مرور شکایت کرده که در شکایت اول به دلیل عدم وجود سابقه عبور و مرور و ماده 98 قانون مدنی که حق ارتفاق را به صورت اذن داده بود و بار دوم هم چون شماره پلاکهای ثبتی در برگه های محضری دست همسایه اشتباه نوشته شده بود دادگاه قرار عدم استماع دعوی را صادر کرده است.
حال سوال بنده اینجاست با توجه به اینکه همسایه دوبار قبل از من محکوم شده باز هم امکان شکایت بر علیه بنده که مالک جدید هستم داره و در صورت شکایت را به جایی میبره؟ضمنا در سند تک برگی که به نام بنده صادر شده حق ارتفاق پنجره و میزاب برای آن ملک ثبت شده ولی حق ارتفاقی مبنی بر عبور و مرور آن ملک وجود ندارد.
خیلی فکرم درگیره لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما مطابق با سند مالکیت ای که دارید می توانید از حقوق ارتفاقی قید شده در آن سند استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمی توانند به صرف تغییر مالکیت چنین مساله ای عنوان کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتواند دوباره شکایت نماید
ولی دادخواست به همان دلایل که در رای اول ، ذکر شده است دوباره رد خواهد شد زیرا هیچ حق ارتفاق ، برای ایشان ایجاد نشده است و استفاده از راه عبور ، فقط بر اساس اذن ساده بوده است و اذن هم قابل رجوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما مطابق با سند مالکیت ای که دارید می توانید از حقوق ارتفاقی قید شده در آن سند استفاده نمایید