مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی مشاعی توسط شریک مشاعی

با سلام
بنده در سال ٩٨ بخشی از زمین کشاورزی جلگه ........نوشهر را به فردی فروخته و از انحاییکه این نوع زمین ها قانونا قابل تغییر کاربری ، تفکیک و افراز نیستند لذا تقسیم نامه و حدود سهم هر یک نیز مشخص نیست
چند ماه پیش شریک مشاعی زمین مورد نظر اقدام یه تخریب کل زمین و ساخت و ساز بخشی از زمین را نموده که با شکایت از ایشان به جهاد کشاورزی شهرستان جلو ساخت و ساز راگرفته و با طرح شکایت حقوقی تقاضا ی قلع وقمع احداثات انجام شده و خسارات وارده را کردم.
قاضی پرونده امر به گزارش کارشناس و میزان خسارات وارده به زمین را کرده
در گزارش کارشناس قیمت زمین به نرخ روز و پنجاه درصد ان بعنوان خسارات وارده به زمین و میزان متراژ ساخت و ساز و هزینه انجام شده ان قید شده است (٣٠٠میلیون تومان)هزینه ساخت و ساز انجام شده.
دستور بعدی قاضی برای بنده تعدیه و واریز ٢5 درصد مبلغ براورد شده خسارات وارده به کل زمین معادل (١.5میلیارد تومان} ، جهت صدور دستور قلع و قمع میباشد که توانایی پرداخت ان را نداشته
از انحاییکه بنده تقاصای صدور قلع و قمع احداثات را داشته ام که میزان هزینه ان ٣٠٠ میلیون براورد شده و به مراتب از قیمت کل زمین و خسارات براورد شده وارده ، کمتر بوده چرا قاضی محترم مبنای پرداخت مبلغ تادیه شده را خسارات وارده به کل زمین محاسبه کرده و نه میزان ساخت و ساز انجام شده را ؟
در نهایت مجبور به انصراف از درخواست قلع و قمع شده و فقط میزان خسارات وارده به نسبت سهم خود را تقاضا کرد.
ایا در این پرونده میتوانم مجددا درخواست قلع و قمع را بر مبنای براورد قیمت احداثات انجام شده(٣٠٠ میلیون تومان) مطرح کنم.
تا الان هم هیچ حکمی صادر نشده فقط جلسه اول بر گزار شده است.
از بذل عنایت و راهنمایی عزیزان کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان مبلغی که باید در صندوق تودیع شود بر اساس نظر قاضی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان مبلغی که باید در صندوق تودیع شود بر اساس نظر قاضی میباشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میزان مبلغی که باید در صندوق تودیع شود بر اساس نظر قاضی میباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ صریح باید جزییات موضوع بررسی گردد