مشاوره حقوقی رایگان - رای عدم استماع در جهیزیه ای ک یکبار رسیدگی شده

سلام بنده در شورای حل اختلاف در یکی از شعبه ها رای شورا و بعد ان رای تجدید نظر قطعی خورده شده را دارم شاکی بنده دوباره درخواست جهیزیه کرده و ب همان شورا ولی شعبه دیگر ارجا و برای ما رسیدگی گذاشتن ک در رسیدگی اول بنده دوتا رای اولی در شکایت اول و شعبه اولی را اراعه دادم و درخواست رد دادم و بعد ان رای عدم استماع خورد ک دوباره در مهلت اعتراضش الان دوباره رسیدگی با وکیل شاکی برام گذاشته شده ب نظر شما وکلا عزیز من همان رای اولی و تجدید نظر قطعی را بزارم یا دفاع خودم را نسبت ب موضوع هم اراعه کنم ایشان سیاهه با دسخط خودش و شاهد درجه یک و فاکتور جعلی با دسخت خودشم گذاشته ک میتونم ثابت کنم ایا دفاع خودرا بنویسم برام مشکل ساز نمیشه یا فقط با دوتا رای دوباره درخواست رد بدم مرسی از نظراتتون حتی شواهد سیاهش دوجوره و نه امضا بنده نه از شاهدین بنده امضا کردن و شاهدین ایشانم ثابت کردم ک دروغ میگن مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما ماهیتاً دفاع خود را با ارائه دلایل و مدارک انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود می بایست ادله خود را ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ارائه مدارک و دلایل از خود دفاع کنید