مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی باید نسبت به فاکتور مستند دعوی باشد یا نسبت به دادخواست؟

سلام. 200 عدد حوله پالتویی سایز 125 جهت دوخت به فردی داده بودم. در فاکتور فقط عبارت «دوخت 200 عدد حوله پالتویی» نوشته بودیم یعنی عبارت «سایز 125» رو ننوشته بودیم. بعد به مشکل برخوردیم و ازش شکایت کردم. در دادخواستم عبارت «200 عدد حوله پالتویی سایز 125» نوشته ام. و خوانده هم هیچ اعتراضی به این مسئله نکرده است. رای به نفع من صادر شده. ولی قاضی محترم در رایش فقط عبارتی که در فاکتور است رو نوشته (استرداد عین «200 عدد حوله پالتویی»). یعنی عبارت «سایز 125» رو ننوشته.
سوالم اینه که رای قاضی باید نسبت به فاکتور باشد یا نسبت به دادخواست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نسبت به دادخواست. می توانید به علت از قلم افتادن کلمه ای ، درخواست اصلاح رای بدهید