مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد معلولیت حین خدمت (قیود خدمتی) و جانبازی

باسلام
بنده در سال 62 ، به عنوان بسیجی داوطلب ، هنگام اموزش نظامی اعزام به جبهه از ناحیه سر مجروح شدم و طبق نظر کمیسیون بدوی بیمارستان سپاه، دچار مشکلات اعصاب و روان ناشی از صدمات ضربه به سر شدم
سپاه پاسداران شهرستان ، اخیرا گواهی مجروحیت بنده را به بنیاد شهید شهرستان ارسال کرده .

1_سوال بنده این است که اینجانب ، جانباز تشخیص داده خواهم شد یا معلولیت حین خدمت(قیود خدمتی)؟

2_اگر معلول حین خدمت(قیودخدمت) تشخیص داده بشوم ، ایا میتوانم برای احراز جانبازی به دیوان عدالت اداری شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام تشخیص جانبازبودن واحراز آن توسط کمیسیون پزشکی ومدارک ودلایل ارائه شده می باشد وبطور قطعی نمیتوان نظر داد.بله شما اگر اعتراضی داشته باشید میتوان به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور شما قطعاً جز جانبازان تلقی لذا با توجه به این که یگانه خدمتی نیروهای مسلح مدارک پزشکی شما برای تایید به بنیاد شهید ارسال نموده اند و با توجه به وضعیت شما کمیسیون ماده 16 بنیاد نیز شما را باید جانباز معرفی نماید