مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

باسلام. زن من از اواخر 95من زندان بودم که بعد از من بلافاصله خطی که به نام من بوده خاموش کرده است. ویک خطی بنام خودش خرید کرده. بعد از این خبرا بگوشم میرسید که با شخصی توی ماشین شخصی رفتند.، خلاصه بگم که ایشان به من خیانت کرده است وازروزی که خطی که خودش خرید کرده است من میتونم ثابت کنم که رابطه نامشروع واضح بگم جنابت کرده است. اگر زنی دنبال این کثیف کاری مرد باید چیکار کند؟ اگر قانون میگوید که دو ماه پرینت بیشتر نمی دهند. من کل پرینتشو تماس ورودی وخروجی وپیام کوتاه واتساپ. تلگرام وووچرانمیشود؟ زنی که خیانت کرده است اگر قانون میگوید که اینجوری.. پس طرف حق نیست. طرف زن هست... من مطمئن هستم ولی تمام تماسهای ایشان باید چک شود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کنید. دادسرا تحقیقات لازم را انجام می دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به صرف خریدسیم کارت خیانت اثبات نمی گردد باید دلائل متقن و محکمه پسند باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید دادگاه معمولا دستور پرینت 6 ماه قبل را می دهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید دادگاه معمولا دستور پرینت 6 ماه قبل را می دهد