مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به دادگاه

سلام ممنون بابت زحمات شما ، پرونده من با عنوان تصرف عدوانی به ضابط فرستاده شد بعد از تکمیل پرونده به دادگاه فرستاده شده است اما بعد از گذشت یک هفته تعیین شعبه نشده علت چیست در پیامکی که ارسال شد نوشته بود بعد از 24ساعت اگر پیامک بعدی ارسال نشد به دادگاه مراجعه کنید ، مراجعه کردم با کد ملی من شعبه ای ثبت نشده بود علت چیست ؟

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام احتمالا هنوز پرونده به شعبه ای ارجاع نشده.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

م ت زیادی نگذشته. از کلانتری پیگیر باشید که آیا پرونده را به دادگاه فرستاده یا نه