مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حق الوکاله

عرض سلام حضور وکلا محترم

همسر مرحوم بنده در سال 96 تمام اموال خود را به بنده صلح عمرا (سند عادی با امضا 5 شاهد) نمودند، بنده وکیلی اختیار کردم جهت تنفیذ این صلح نامه عمرا در دادگاه تا سند رسمی شود.
وکیل درخواست 75 میلیون تومان نمود و بنده 40 میلیون تومان جهت شروع به اقدام به ایشان پرداخت نمودم.
ایشان دادخواست دادند جهت تنفیذ این صلح نامه و پرونده غیرمالی ما هنوز در مرحله تعیین وقت نظارت هست، ( با توجه به این که در قرارداد الکترونیک ثبت شده ایشان مبلغ یک میلیون تومان را بعنوان حق الوکاله درج نمودند.)
حال بنده بعنوان خواهان (خوانده پسر و دخترم هستند) منصرف شدم و با فرزندانم به سازش رسیدیم.
سوال بنده این هست که ایشان میتواند ادعای 35 میلیون الباقی حق الوکاله را داشته باشد!؟ یا بنده میتوانم مبلغی از پرداختی 40 میلیون تومان را مسترد کنم؟ در حالی که دعوا حتی تعیین وقت جهت رسیدگی بدوی نشده است.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق آیین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب 1398، صلح و سازش در اقساط حق الوکاله تاثیری نداشته و حتی گاهی باعث افزایش حق الوکاله وکیل می باشد مگر خلاف آن توافق شده باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برابر همان وکالتنامه که امضا کردید با اولین اقدام وکیل باید مبلغ پرداخت شود مع الوصف توافق کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برابر همان وکالتنامه که امضا کردید با اولین اقدام وکیل باید مبلغ پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق آیین نامه تعرفه حق الوکاله مصوب 1398، صلح و سازش در اقساط حق الوکاله تاثیری نداشته و حتی گاهی باعث افزایش حق الوکاله وکیل می باشد مگر خلاف آن توافق شده باشد