مشاوره حقوقی رایگان - معامله شفاهی خودرو

سلام عرض ادب و احترام
بنده یه خودرو در رهن ایرانخودرو به صورت معامله شفاهی خریدم که یه سال در رهن قرار بود باشه
کل مبلغ رو به صوررت واریز به حساب خانواده خودش واریز کردم و رسید ها هستش ، الان که مدت زمان فک رهن رسده مبلغ اضافه تر میخواد و میگه تا پرداخت نکنی نمیام برای سند ، بنده هم فقط به صورت شفاهی با حضور دوتا شاهد خانوم معامله کردم و اسناد واریزی هستش ، در ضمن کارت طلایی ماشین به نام بندست ، ماشین و کلیه مدارک هم دست بندست ، به علاوه اینکه جریمه و عوارض شهردای هم بنده پرداخت کردم میخواستم بدونم بنده مالکیت ماشین رو میتونم ثابت کنم؟ 40 میلون مبلغ طلب میکنه در صورتی که بنده ثمن رو کامل پرداخت کردم باید چطوری ثابت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا دادخواست اثبات بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله شما باید ابتدا دادخواست اثبات بیع شفاهی و اثبات مالکیت دهید و سایر موارد قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اثبات وقوع بیع را بدهید و سایر موارد قابل مطالبه است