مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره و درخواست دیه

سلام خسته نباشید.من سال 94 تصادف کردم و تصادف بین یک خاور و پراید اتفاق افتاد و من سرنشین پراید بودم که چند روز پس از تصادف راننده فوت کرد و من از راننده شکایت کرده بودم.چون آشنا بود من رضایت دادم و خانواده اون شخص قبول کردن خسارت من را بدهند.الان پس از سه سال هنوز خسارت منا ندادند و من فهمیدم یک صندوقی هست بنام صندوق تامین خسارت های بدنی که در صورتی که اونی که مقصر هیچ مالی نداشته باش صندوق بجاش خسارت منا پرداخت میکنه.من الان همه مدارک را آماده کردم و بردم برای صندوق ولی صندوق میگه چون شما رضایت دادی نمیشه کاری کرد مگر اینکه دوباره درخواست شکایت کنم از کسی که فوت کرده.دادگاه رفتم گفت پرونده مختومه شده.میخواستم بدونم آیا میتونم دوباره شکایت کنم و هزینه خسارتم را از صندوق بگیرم؟؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، با توجه به رضایت شما احتمال موفقیت شما کم است. ولی باید شکایت حقوقی کنید از کسانی که قبول کردن که خسارت شما را بدهند. هر چند این هم بستگی به دلایل و مدارک شما دارد.