مشاوره حقوقی رایگان - جعل اجاره نامه

سلام یکی از برادرهام اجاره نامه مغازه ای که از پدرمون به ارث رسیده رو جعل کرده و کد رهگیری گرفته وامضای مارو جعل کرده مدعی شده که خواهرها این مغازه رو به مدت 10 سال بهش اجاره دادن که نتونیم مغازه رو بفروشیم و تقسیم کنیم چطوری باید اقدام کنیم و ازش شکایت کنیم که اثبات بشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنواان جعل و استفاده از سند مجعول اقدام کیفری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید تا توسط کارشناس خط و امضا ، جعل ایشان احراز گردد و سپس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان جعل و استفاده از ز سند مجعول شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان جعل و استفاده از ز سند مجعول شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با عنوان جعل و استفاده از ز سند مجعول شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنوان جعل و استفاده از ز سند مجعول شکایت کنید