مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

برای من تشخیص پزشکی داده شده که من دارای جنون سرقت هستم جنون سرقت برای من محرز شده من میروم مرتکب جرم قتل دیگری می شوم در حین محاکمه می‌گویم من مجنون هستم و جنون هم برای من احراز شده که نظریه پزشک قانونی است شما وکیل هستید میخواهید دفاع کنید چه دفاعی دارید جنون را از فرد می پذیرید ؟
آیا قاضی این شرط را از متهم می پذیرید یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

بیماری جنون سرقت یا همان کلپتومنیا هیچ ارتباطی با جنونی که در حدی باشد که موجب قتل دیگری باشد نمی شود.و هیچ قاضی و عقل سلیمی نمیپذیرد که این بیماری را که یک مسئله ی جزئی در برابر کلی است به مسئله جنونی که ممکن است موجب قتل دیگری بشود تعمیم داد . از طرفی هر کسی که در لحظه دیگری را از حیات به عمد ساقط میکند صرف نظر از نوع قتل تا حدودی دادای جنون و میزانی از بیماروی روحی روانی هست اما هر جنون و بیماری روانی ای رافع مسئولیت کیفری نیست و این جنون میبایست دائمی بوده باشد و از قبل نیز جانی دچار این جنون بوده باشد. و به طور کلی تشخصی این امور به عهده تیم حرفه ای پزشکی قانونی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشه