مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پیدا کردن پدر و مادر حقیقی یا خانواده

عرض سلام و ادب من رو از سال 68به فرزند خواندگی گرفتن پدرومادر واقعیم رو تقریبا یادم میاد اونطور که فهمیدم تهرانی بودم ومن رو از طریق پرورشگاه آوردن کرمانشاه ودر کرمانشاه من رو به یک زوج نابارور دادن ...الان که سنی ازم گذشته 38سالمه میخوام دنبال پدرومادر واقعیم برم اما مدرکی در دسترس ندارم پدر ومادر خوانده هم هردو از کار افتاده هستن وباهاش.ن به نتیجه ای نرسیدم سر مدارک به بهزیستی مراجعه کردم فقط پاسم دادن این ور واون ور به نتیجه نرسیدم آیا راهی هست یا ارگان دیگه ایی که بشه از اون طریق پیگیری کنم ضمنا برابر قانون اون زمان گویا بابد پدرخوانده ومادر خوانده نصف یا ثلث اموالشون رو به اسم فرزند خوانده میکردن میخوام بدونم چیزی به نامم هست یا عمر وزندگیم رو الکی تلف کردم وخودم رو وقف اینا کردم حداقل برم پی زندگیم یه عمر تحقیر شدم وبهم سرکوفت سرراهی بودن وپرورشگاهی بودن زدن مردم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

معمولا شخم زدن گذشته چیزی جز پشیمانی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است