مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام ملکی را با مبایعه نامه بنگاه به مبلغ 1400000000 تومان فروختم و 10000000 بابت ثمن معامله به من پرداخت شده و قرار بود 5 روز بعد نصف ثمن نیدا و مابقی طی چک موعد دار به من پرداخت شود ولی خریدار به تعهدش عمل نکرده و مایل به فسخ قرارداد میباشد ولی من تمایل به فسخ ندارم و در قرارداد روزی 200000 تومان بابت عدم ایفای تعهد برای خریدار در نظر گرفته شده. حالا من چطور میتونم به پولم برسم چون به مقدار همان مبلغ ملک دیگری خریداری کرده ام و توان پرداختش را ندارم. ممنون

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

باید قرارداد بررسی شود.در بعضی قراردادها درج شده که با عدم پرداخت اولین سررسید خود به خود معامله فسخ میشود. اما اگر این نباشد میتوانید اول اطهارنامه بفرستید که برای شما خسارت دیر کرد از روز مطالبه و ارسال اطهارنامه محاسبه میشود و پس از آن دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات موضوع و مفاد قرارداد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد