مشاوره حقوقی رایگان - آیا قبل از صدور رای میتوان شکایت شهادت کذب کرد

از یه نفر شکایت حقوقی کردم شاهد اورد دادگاه شهادت کذب دادن و من هم مدارکی برای اثبات شهادت کذب به دادگاه تحویل دادم و شکایت شهادت کذب کردم از شهود آیا قبل از صدور حکم دادگاه حقوقی مشکلی پیش نمیاد شکایت کردم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید برای شکایتتان ادله ای داشته باشید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

دادگاه را در جریان شکایت خود قرار بدهید و درخواست کنید رسیدگی را تا تعیین تکلیف در شهادت کذب متوقف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید