مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از سهم الارث

سلام من خانمم مهریه رو گذاشته اجرا و مبلغش خیلی بالاست باید چیکار کنم که چیزی از سهم الارث به ایشون نرسه در ضمن پدر در قید حیات هست و یک خانه و یک ماشین داره اگه راه حلی به جز به نام زدن املاک و ماشین یه نام کس دیگه هست لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

اموال پدر شما در زمان حیاتش هیچ ارتباطی با شما و همسرتان ندارد.فقط بعد از فوت است که به اندازه سهم الارث شما میتواند از ارثتان توقیف کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اموال پدر شما نمی تواند توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت سهم الارث قابل توقیف است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمان فوت پدر ، اموال قابل
توقیف نیست