مشاوره حقوقی رایگان - با عرض سلام توقیف و استرداد خودرو که قولنامه دستی دارم

باعرض سلام و خسته‌ نباشید بنده ماشینی را حدود 6ماه پیش از فردی آشنا خریداری نمودم که قولنامه دستی با دست خط فروشنده مابین من وفروشنده تنظیم شد اما مبلغ که نقدا به ایشان پرداخت کردم با دست خط بنده نوشته شده سند ماشین بنام خواهر فروشنده می‌باشد که چند روز قبل از خرید من به فروشنده قولنامه ای خودرو را فروخته و اصل آن قولنامه و کارت سوخت و مدارک ماشین و خودرو به من تحویل داده شد چون من میخواستم ماشین را با خودرویی دوگانه تعویض کنم و در اسنپ مشغول بکار شوم و فروشنده گفت من
بنگاه آشنا دارم خودرو و مدارک به غیر از کارت سوخت و قولنامه که از خواهرش بود وقولنامه که بین من و ایشان بود همه را تحویل فروشنده دادم و اعتماد کردم اما ایشان چند وقت امروز و فردا کرده تا اختلاف بین ما پیش آمد تا اینکه متوجه شدم خودرو را جایی درخانه برادرشان گذاشته و الان قصد فروش دارن لطفاً راهنمایی کنین چگونه برای توقیف خودرو اقدام کنم ودرضمن آیا قولنامه دستی که خودشان نوشته وشاهدی امضا نکرده و فقط مبلغ را چون نقد به ایشان دادم دست خط من هست مورد قبول دادگاه هست یا خیر ؟؟تشکر فراوان از دستندرکاران محترم ..

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

موضوع نیاز به بررسی وگفتگودارداز پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید