مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه و خسارات سرباز

سلام
شرح :
سربازی در حین خدمت دچار بیماری می شود و به علت عدم اعزام به موقع به مراکز درمان تخصصی کلیه های سرباز عفونت کرده و سرانجام چند ماه در بیمارستانهای ارتش در استان و تهران بستری می شود .
بالاخره سرباز با تشخیص کمیسیون عالی پزشکی تهران ( بدلیل بیماری کلیه ) از خدمت معاف و بدون اتمام دوران درمان از بیمارستان مرخص می کنند. حدود 2 سال بعد از معافیت سرباز کلیه هایش بر اثر همان بیماری از دست می دهد.
بعد از آن حدود 1 سال را با دیالیز میگذراند تا اینکه موفق به پیوند کلیه می شود. با این حال باید هر روز تا آخر عمر دارو مصرف کند . اکنون حدود 7 سال از معافیت میگذرد .
سوال :
1- آیا برای سرباز امکان مطالبه موارد زیر وجود دارد ؟
الف- دیه هر دو کلیه
ب- هزینه های درمان از باب قانون مسئولیت مدنی تاکنون (اعمال جراحی - خرید و پیوند کلیه - داروها و آزمایشات و ...)
ج) مطالبه هزینه های درمان تا 10 سال آینده (داروها و آزمایشات و ...) (موضوع خواسته منافع مادام العمر ق.آ.د.م)
د- درخواست جانبازی یا از کار افتادگی و استفاده از مزایای (مستمری - بیمه و ...)
2- در صورت مثبت بودن پاسخ سوال 1 مرجع صالح جهت اقامه دعوی کدام است ؟
دیوان عدالت اداری یا سازمان قضایی نیروهای مسلح
3 در صورت مثبت بودن پاسخ 1 خوانده دعوا کدام است ؟یگان خدمتی یا بیمه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در تمامی سوالات مطروحه و فروض خیالی ، هیچ حقی برای شما قابل تصور نیست و نیز هیچ مسئولیتی متوجه ارگان خدمت سرباز وظیفه نیست و تمامی مخارج درمان بعهده خودتان است . خداوند به بیمارتان شفاء عاجل عنایت فرماید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با آرزوی بهبودی برای همه بیماران
در این خصوص باید رخدادها بدون واسطه رخ دهد و در همان زمان به طرفیت سازمان خود طرح دعوی می کردید در هر حال شانس کمی برای این موضوع برای ایشان متصور است